Voor uitvaartverzorgers

Crematorium De Lariks ligt in het bosrijke gebied de Oldemeijer, nabij Hardenberg. Het gebied geeft ruimte voor rust en bezinning. Er is een grote, lichte ceremonieruimte met 200 zitplaatsen. Deze ruimte kan ook verkleint worden voor kleine, intieme uitvaarten. Het uitvaartcentrum beschikt over opbaarkamers.

Crematie aanmelden
Bel (0523) 52 2112

Opbaarkamer bespreken?
Een opbaarkamer regelt u het makkelijkste via het uitvaartcentrum (0523) 26 1454.
U krijgt dan meteen een toegangscode en kunt afspraken maken over de dagelijkse controle van de overledene.

Visie
Wij geloven dat iedereen de tijd, ruimte en vrijheid moet krijgen voor het vormgeven van een afscheid zoals de overledene, zijn familie en vrienden het willen. U heeft voor de uitvaart de beschikking over het gehele uitvaartcentrum. Ook bestaat de mogelijkheid voor een plechtigheid (of condoleance) in de avond, met aansluitend de crematie. Crematorium De Lariks is zes dagen per week geopend.

Wij geloven ook in het opbouwen van een duurzame relatie met klanten. Crematorium De Lariks is onderdeel van een kleine organisatie. Uitvaartondernemers kunnen daarom altijd bij ons terecht om de persoonlijke wensen van uw klanten door te spreken. Zo faciliteren wij samen herinneringen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding?
Neem dan contact op met onze manager Birgit Rusken via birgitrusken@crematoriumdelariks.nl of bel (0523) 52 112.
Bekijk voor meer informatie ook onze huisregels.

Menu