Ceremonieruimte

De fraai ingerichte ceremonieruimte van Crematorium De Lariks is voorzien van een modern wandsysteem. Daarmee is de grootte van de zaal eenvoudig aan te passen aan het aantal gasten. Op deze wijze kan een intieme sfeer worden gecreëerd voor kleinere groepen en extra ruimte wanneer dit nodig is.

De kleine versie van de zaal kent 85 zitplaatsen wat trapsgewijs kan worden uitgebreid tot 180 of 285 zitplaatsen. We kunnen ter plekke de zaal aanpassen, wanneer grote gezelschappen (500 personen) de plechtigheid bezoeken. Ongeacht het aantal belangstellenden, iedereen kan altijd bij ons terecht.

Crematorium De Lariks beschikt over een moderne audiovisuele installatie, waarmee het mogelijk is muziek af te spelen en (foto of film) presentaties te tonen. Er is keuze uit een uitgebreide selectie muziekstukken (met meer dan 10.000 nummers), maar zelf muziek aanleveren kan natuurlijk ook. Er kan tevens live muziek ten gehore worden gebracht. Daarnaast beschikken wij over een piano en orgel.

De plechtigheid kan op verzoek worden opgenomen. Ook bieden we de mogelijkheid om live te streamen, zodat de plechtigheid vanaf een andere locatie kan worden gevolgd.

Ringleiding
In de ceremonieruimte is een kwalitatief goede ringleiding aanwezig. Men kan op elke plek in de ceremonieruimte een goede weergave verwachten.

 

Menu