Muziek, foto en video

In de ceremonieruimte en de foyer kan tijdens de plechtigheid muziek gedraaid worden en kunnen foto’s en video’s worden getoond. Ook kan live muziek ten gehore gebracht worden. De ceremonieruimte beschikt over muzikale attributen, zoals microfoons, een headset en een orgel. Tevens kan er tegen vergoeding, gebruik worden gemaakt van een piano.

Wanneer de overledene zelf al keuzes heeft gemaakt of u als nabestaande speciale wensen heeft, is veel mogelijk. U kunt zelf muziek aanleveren, maar ook een keuze maken uit ons handige muziekboek.
U kunt een muziekvoorbeeld beluisteren en de nummers met titel en artiest doorgeven aan uw uitvaartleider of mailen naar info@crematoriumdelariks.nl

Muziek
Wilt u alvast onze muzieklijst raadplegen, klik dan hier. Dan kunt u eenvoudig muziek uitkiezen en bent u verzekerd van een goede kwaliteit. U kunt de gekozen muziekstukken rechtstreeks doorsturen naar de uitvaartleider of het crematorium. Geef altijd de artiest, titel en het nummer door.

Muziek dat niet in ons muziekboek staat, kan eenvoudig aangeleverd worden per , CD of USB stick. Indien u CD’s aanlevert, zorg dan dat het originelen betreffen, geen kopieën. Bij digitale aanlevering kunt u gebruik maken van de gratis versie van www.wetransfer.com. Een alternatief is verzending via de mail. Controleer van te voren bij uw provider hoeveel MB u kan toevoegen als bijlage. Lever muziek als MP3 en beeldmateriaal als MP4 aan. Probeer het gebruik van YouTube te voorkomen. Deze filmpjes zijn meestal onvoldoende van kwaliteit.

Zorg ervoor dat de gekozen muziek uiterlijk één dag voor de plechtigheid vóór 12.00 uur bij Crematorium de Lariks is aangeleverd. We hebben dan de gelegenheid om de aangeleverde muziek te testen en over te zetten in ons muzieksysteem.

Foto en video
Op de beamer in de ceremonieruimte en op de TV in de foyer kunt u foto’s tonen. Deze foto’s kunt u in een PowerPointpresentatie verwerken of als MP4-bestand aanleveren. Lever foto’s en video’s aan op een USB-stick of per e-mail. Bij grote bestanden adviseren wij gebruik te maken van www.wetransfer.com.  U kunt gratis tot 2GB aan data versturen. U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging.

Let op: Lever foto’s altijd aan in een PowerPointpresentatie of MP4-bestand. Stuur geen losse fotobestanden. Wilt u afwisselend een serie foto’s en een losse foto tonen, verwerk dit dan in twee losse PowerPointpresentaties of MP4-bestanden.

Natuurlijk testen wij de presentatie in de ceremonieruimte. U mag hier bij zijn.

Maak hiervoor alstublieft een afspraak. Zo weten we zeker dat er geen andere plechtigheid bezig is en kunnen we de tijd voor u nemen.

Menu