Uitvaart filmen

Crematorium De Lariks beschikt over 3 camera’s camera’s waardoor de gehele ruimte goed in beeld kan worden gebracht. Er kan tijdens de ceremonie gewisseld worden tussen de camera’s, zodat ook de spekers en de presentaties goed in beeld komen. Er kan, op verzoek, een beeldopname van de plechtigheid worden gemaakt. U bent uiteraard vrij om een videograaf te regelen of zelf een camera neer te zetten gedurende de plechtigheid.

Ook bieden we de mogelijkheid om live te streamen, zodat de plechtigheid elders kan worden gevolgd. Zo kunnen familieleden of andere geïnteresseerden die niet lijfelijk aanwezig kunnen zijn bij de ceremonie, toch realtime meekijken of- luisteren. U krijgt van ons een inlogcode, zodat u ruim voor aanvang van de plechtigheid toegang heeft tot de livestream.

Bezoekers van het crematorium zullen vanwege privacyoverwegingen bij binnenkomst geattendeerd worden op een eventuele video-opname.

Foto’s
Als u een fotoreportage van de plechtigheid wenst, kan uw uitvaartverzorger dit voor u regelen of u kijkt op internet. Er bestaat een breed aanbod op het gebied van afscheidsfotografie.

Menu