Open Dagen Crematorium De Lariks op 11 en 12 maart a.s.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart a.s. houdt het nieuwe Hardenbergse Crematorium De Lariks Open Dagen. Een ieder die geïnteresseerd is, kan op die dagen kennis maken met de faciliteiten van het crematorium én met de vele vormen van asbestemming.

Crematorium De Lariks mag dan al een aantal weken in gebruik zijn, tot een officiële opening kwam het nog niet. Daar gaat op donderdag 10 maart verandering in komen, want dan verricht de heer Peter Snijders, burgemeester van Hardenberg, de officiële openingshandeling. Daarna worden op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart Open Dagen gehouden. Op vrijdag 11 maart is een ieder welkom tussen 17.00 en 21.00 uur. Op zaterdag 12 maart gaan de deuren open om 10.00 uur. De Open Dag duurt dan tot 16.00 uur.

Klantwaardig afscheid
‘Afscheid nemen is de meest ingrijpende en intieme emotie die we kennen en daarom willen wij onze gasten een klantwaardig afscheid bieden’, aldus Birgit Rusken, manager van het crematorium. ‘Dit kan middels een respectvol uitgesproken condoleance, maar ook met een waardige viering in de aula. Tevens willen wij zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen van mensen die nu al hun uitvaartplechtigheid willen bespreken, nabestaanden en uitvaartverzorgers. Tijdens de Open Dagen willen wij daar al betekenis aan geven door uitgebreid de tijd te nemen voor onze gasten en hen hierover te informeren. Over cremeren en wat daarbij komt kijken, maar zeker ook over de vele vormen van asbestemming.’

Menu